Saturday, October 2, 2010

Raikan cinta aliaa & nizam

Salam....

alhamdulillah tadi sampai juga ku ke jengka dengan  izah menghadiri majlis resepsi aliaa farhana lokman !

by the way ni ucapan untuk yaya..

yaya dearie, selamat pengantin baru! semoga rumahtangga yang dibina kekal bahagia, dirahmati Allah dan dikurniakan baby-baby yang comel belaka! ;))

majlis resepsi nya sangat cantik. seriously. i adore the theme ; grey + pink. kebetulan pula my wrapping paper warna seakan-akan tema majlis! baru ingat nak buat theme ni untuk majlis aku. (tapi ntah bila la kan. hehe ) and the bride sangat jelita, gorgoeus dan segala lah.. the dress pun cantik. makanan pun sedap. rumah pun cantik. even curtain pun ikut warna tema. memang la jatuh cinta tengok. arghh rasa macam nak kahwin terus! cuma tak dapat stay lama sebab nak balik KL. so apa kata biar gambar yang berkata-kata?

*so sweet*

*secocok & sepadan*

*c a n t i k*

*si comot dgn pengantin c a n t i k *

*berangan semoga turn kami selepas ini. HAHA*

besar harapan nak jumpa rakan-rakan lain. tapi tak nampak. maybe aku awal sangat kot? takpe la. ni pun 1st time aku jumpa yaya. finally. more piccies di fb okay. sekian.

nota kaki : thank you yunk for drove me there. kalau i sorang memang tak sampai la. heee ;p

2 thought(s):

cik nUnU said...

that banner was really suweet..;)

n a d e a said...

yes it is. semua pun sweet la dlm majlis ni ;))

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009