Thursday, October 28, 2010

putih itu suci




haaa! siapa lagi 3 orang yang tengah usha blog aku tu ha... ;))

salam...

ehem ehem... blog aku dah tukar template! yeay...! template baru ni lagi smart and cool kan?? sila angguk kepala anda sekarang.;)  terasa diri semakin tua dan gedik matang dan suci kerana memilih design yang sangat minimal dan bewarna putih untuk template kali ini. sudah sampai masa untuk aku berubah sejajar dengan peningkatan umur. HAHA.

nota kaki : walaupun dah beberapa hari tukar template ni, baru sekarang terkedek-kedek nak update.. blog aku, suka hati la! ^_^ 

9 thought(s):

w.a.w.a said...

nice layout.erm.fyi,1st layout blog wawa inspired dari blog k.nadea. :)

n a d e a said...

wawa,inspired dari blog akak? auwww. so sweet. thanks a lot. ;))

w.a.w.a said...

a'ah..layout tyme 2009.hehe.welkem.suka jgak bca blog akak :)

n a d e a said...

eh ye ke... tenkiu... malu ah. hehe ;)

w.a.w.a said...

hehehe..byknye tenkiu..tp aritu ilang kejap kn..mujo ingt ejaan nama akak.so,google blik..hehehe

n a d e a said...

eh wawa follow dr blog lama ke? wahhh... terharu ni.. tak sangka ade loyal readers ;)) tq so much dik!

w.a.w.a said...

huhu..blog lama jd silent reader je..skang br folo sbb tkot ilang lagi..ngee~

n a d e a said...

hehe ;) tenkiu lg skali.. blog lama tu blogger remove. sedih je rasa.

w.a.w.a said...

hehe..byknye tq akak..malu plk wawa..alaa..ciannye..xpe2..janji sa ada blog baru..hehe :))

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009