Tuesday, October 19, 2010

penapisan laman web

salam..

Di office sekarang facebook,twitter,friendster,4shared dan seangkatan dengan nya dah kena block! katenya tu semua masuk dalam kategori personal relationship. lunch hour je boleh online semua tu. what the fish?!! boring betul. ingat nak guna proxy tapi hari tu member kata proxy pun diorang boleh detect. demmmm!! ape la sangat social networking ni kan? kalau banyak kerja aku takdela hadap fb tu memanjang, cuma waktu senggang bila cam stress wat kerja baru tengok (eh ye ke? hee ;p ) tu pun tak boleh nak consider ke? duhhhhh. okay maka dengan ini terputus la hubungan ku dengan alam maya buat seketika. online bile kat rumah je la. tu pun aku dah penat and banyak news dah basi. blerghh.

nota kaki : nasib baik blogger tak masuk dalam kategori personal relationship. padahal aku rasa blog ni memang sah-sah personal relationship. HAHA

8 thought(s):

behind the story said...

hahaha....mmg sengal!!!!!!!!cpt2 la beli iphone 4 beb....hidup blogger...jgn pasni dia block juga tak tau la...aku tukar kementerian..wakaka..;p

n a d e a said...

HAHA. tau takpe. kang dgn website T**A***y sekali die block! wakaka ;p

iphone 4 tunggu dlu. bg bg shopping hujung bln ni dlu! heee ;p

dillala said...

hah! selamat datang ke dunia perkerjaan...sekarang kita serupa...on9 bile dirumah ye...hahaha! daku tidak jeles lg~ hahaha

n a d e a said...

HAHA. bongek ko fad.. cis!!

dya said...

if kat uitm pown same...wifi die block sume2...boring sgt...

n a d e a said...

eh uitm pun? uitm mana? kesian2.. hehe

dya said...

melake alor gajah...tp tu kat lab je tp if dlm klas ley plak...hahaha...

ShueQry said...

sama jugak di ofis saya, FB ngan social networks dah di sekat, caranya guna laptop sendiri ngan broadband sendiri untuk online cara pantas.

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009