Wednesday, January 1, 2014

For your info !

8 thought(s)
** This is sticky post entry. Scroll down for the latest entry. Thank you. 

Assalammualaikum

Dear my 69* beloved followers ! I would like to thank you  all from the bottom of my heart, for following this blog of mine !  However I'd appreciate if you guys follow my other blog (this one is my former blog which had been missing for  3 months) click HERE. As this blog gonna go private or I'll delete it one fine day. Simply because I don't think I can manage to maintain both blogs.  BTW the choice is yours. Tak nak follow pun takpe. HEHE. toodles !

 I'll change the blog name into nadea's daily drama as well ;))


nota kaki ; why 69? because the other one is me myself follow from my other BLOG !

Thursday, June 21, 2012

Raikan Cinta Hafiz & Hafiza

2 thought(s)
Assalammualaikum...

Akhirnya ku update jua entry ni khas buat pengantin baru Hafiz & Hafiza a.k.a my roomate di office. Congrats Fiza ! The reason of delay is, tunggu gambar dari kawan-kawan. Gambar dari hp aku tak cantik. sobsss. So here we go.

Story based on pictures je la ya? HAHAHA.
Pemalas ~!

Majlis Resepsi di Marang, Terengganu pada 2 Jun yang lepas...

Corner

Apam polkadot & Angry bird ! Comelnesss

So sweet. Tak sangka budak dua orang ni dah jadi suami isteri. HEHEHE

Makan beradab. Sweet kan combination color ni? Aku rasa color ni memang tengah IN sekarang.


Pelamin ni sangat cantik n sweet ~! Kencing manis aku tengok sebab sweet sangat. Okay over. HAHAHAH

Jom view dari OP diorang... Aku save pic dari fb. HEHE
Cantik kan??? Haaa nak kahwin sekarang... cepat siapa nak masuk minang aku? HAHAHAHA
Picture credit to nuzultaufiqart

Suka bunga camni....

Hantaran dari Hafiza kepada Hafiz

Hantaran daripada Hafiz kepada Hafiza

Close up sikit.. Hantaram jam dari suami kepada isteri. Auuwww ;)

kata pengantin kek ni cair sebab petang baru nak potong.. Alahai sayang je..

Jom tengok pengantin pulak
Ni dia Puan Hafiza kita... Cantik warna baju ni. I like ~! Congratss dear.. Okay now aku je yang masih single n available dalam bilik tu *promote*
Me & bride.
Us with the bride. sepatutnya gambar ni aksi bebas. Tapi tengok aku control cun. HAHAHA.


Okay nak promote.. semua dalam gambar di atas adalah single n available ya. Pilih-pilih. Wakakakak ;p

Last pic before went back. Nak jugak gambar berdiri sebab nak nampak baju pengantin itu. HEHEHEH

Begitulah alkisahnya majlis resepsi Hafiz & Hafiza.

To the newly weds
We wish you both long life in consent
whatever happens, try not to break.
No matter sometimes how hard it seems,
You don't give up and follow your dreams.

Together is always easier to fight,
Never forget that and stay unite,
You know that happiness in everywhere:
in dreams, in flowers, in music, and air.

So find it together and share your joy,
Find your own way life to enjoy
Since now stay together, our dear groom and bride,
Be happy, be joyful side by side.


Barakalah~


Nota kaki : Saje update kat sini jugak... HEHE



c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009