Sunday, October 24, 2010

I-city Shah Alam

Salam...

aku sebenarnya dalam tahun ni ada 3 tempat yang nak pergi sangat since dah ada kereta ni... look out point + broga hill + i-city. Look out point aku pergi bulan jun lepas masa celebrate birthday fiza then tonite ( 23 sept) berjaya sampai ke i-city! tu pun setelah berjuta kali tangguh. tu pun last minit punya plan sebab tu berdua je. . heee ;p sebelum pergi camwhore di i-city semestinya daku masuk dulu UiTM shah alam tu. sesungguhnya UiTM dihatiku ;)) saja jalan-jalan kat situ. rindu masa study. ^_^ then after maghrib we went there. oh my ramainya orang! yela malam minggu kan. 

sampai sana apa lagi sesi bergambar pun bermula. tapi sorry to say, aku ni bukan hebat sangat ambik gambar. tangan a bit shaking. so bila guna night mode untuk shot, gambar jadi a bit blur la. sayang je.. tapi kalau tak guna night mode pulak, gambar jadi tak lawa. so no choice kena guna night mode jugak. bak kata kawanku takpe la dalam 1000 shots mesti ade 1 yang lawa. maka teori itu la yang kami gunakan. hehe ;p nak tengok gambar-gambar tersebut? 

jom cuci mata~


konon candid picture. HAHA. 

ok cuba cari aku kat mana? HAHA. warna tudung sama dengan warna lampu!

gambar wajib bagi semua pengunjung i-city. HAHA

3 je ke? cukup la. gambar lain pun semua muka yang sama je. hehe ;p

info 
parking - satu kereta RM10. jadi kalau nak dtg ramai-ramai tu share kereta je la ok.
memang cantik view kat sini.. sesuai untuk camwhore ;) sila lah pergi kepada yang belum pergi... 
jalan pun sangat senang. betul-betul kat seksyen 7 belakang UiTM tu.. banyak landmark. memang takkan sesat.

sekian.... 


nota kaki : next is broga hill! yeehaaa~

10 thought(s):

*she's s0 e!Ra* said...

Tak ajak i skali! =P

n a d e a said...

last minit plan babe. mmg tak terfikir nak ajak sesape. hehe ;p nnti kite pergi k? ;)

*she's s0 e!Ra* said...

nak ikut gi broga hills!

n a d e a said...

okie! nanti kita set lepas i blk bandung k?

behind the story said...

patut kite leh jmp..tpi takde jdh nk jmp kt sna kan...btw...aku plan pegi broga lps deepavali..;p

N a d i a said...

wahh,
nad pon dah g I-City,
g ngan sape tu.. pakwe ek?
hehehe..

Broga Hills tu katne yang?

n a d e a said...

enah ; tu la pasal.. ko mmg kaki jln... g lepas deepavali? weekend tu la? ala cousin aku kawen. huhu

knot ; tu la smpai jugak ke i-city. mcm jauh sgt je. hehe ;p g dgn sape? kwn la knot. mana ade pakwe lg. HAHA
broga hills tu kt semenyih.. cantik.. kalo tgk sheikh muzzafar punya outdoor photoshot tu kat broga la.

behind the story said...

hahaha...spupu2 aku ajk la beb...bwkkn aje la...;p
alaa...takpe2..next time aku pgi lagi..mcm dh fall in luv kt tmpt tue...;p

n a d e a said...

fall in love dgn tmpt tu? broga ke? ko berangan nak wat wedding outdoor photoshoot kt situ eh?? hehehee ;p

behind the story said...

hahaha....yup..broga la beb..tenang n aman n cantik...oh tidak...aku tak sanggup nk wat wedding outdoor kt situ...;p

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009