Tuesday, October 26, 2010

checklist

gambar ihsan google. bila search google images related to vacation semua gambar beach. adoi. aku bukan nak bercuti di pantai pun. hmmm

passport - ticked
duit - tak tukar lagi. haih. any idea which money changer yang menawarkan rate rendah?
cuti - ticked
kerja - as to date only 1 paperwork left. esok siap lah tu ^_^
pack barang - belum la. tak decide lagi bag apa nak bawak, berapa helai baju, bla bla bla. boss pesan bawa 2 helai baju je. huhu


but everything still under control. 2 days left before off for a vacation~ boss pun dah bagi macam-macam tips. siap bagi nombor apa yang kena dail untuk call Malaysia murah masa kat sana. weheee =D


nota kaki : aku memang last minit person. jangan la ada yang tinggal. excited dah ni ;)

7 thought(s):

behind the story said...

hahahaha...kwn aku pun soh bwk pakaian tuk 2 hari jek...yg lain beli kt sna..so lite2 aje la...;p

n a d e a said...

kan kan? but the truth is i dunno how to pack light~ duhhhh

behind the story said...

hahaha....ko mmg!!!aku ingt lagi beg ko ms pi intura...hahaha..aku rse esk kot aku pack....;p

efa fairuz said...

wahhh nak pegi mana nihhh? sakannye...

n a d e a said...

enah
tu la psl. adoi.. masalah2...

efa
nak pegi shopping smpai pengsan dkt oversea. HAHA. destinasi akan diberitahu kemudian... aci tak? hehe ;p

~secret~ said...

haha...sy pn sgt2 excited nk pg bercuti nie....tp duit pn x tkr lg..pack bju pn blum jgk...adoi!!!

n a d e a said...

HAHA.
well so far kita semua sama.. excited lebih, tp tak ready. ;p

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009