Thursday, October 21, 2010

cakap-cakap kosong

salam

entry ni just cakap-cakap kosong. huhu. aku seronok tengok kawan-kawan happy. ada yang happy dapat kerja baru. ada yang happy dapat boyfriend baru. ada yang happy nak kahwin.. ada yang happy nak tunang. ada yang happy dapat anak. dan macam-macam. tapi aku? aku takde dapat kerja baru, apetah lagi boyfriend baru, kahwin dan tunang jauh sekali. anak? lagi la! anak kucing ye kot. jadi adakah aku gembira?? ape itu gembira?? hoho. gembiranya aku setelah apa yang aku lalui semalam?? well aku mestilah tak happy kalau tak takkan lah aku gemsss camni kan? duhhh...  eh apesal aku emo sangat 2-3 hari ni??? oh pms rupanya. hihi.

moral of the story? yang penting kena happy. HAHA. sengal

nota kaki : kepala denyut-denyut tapi tetap semangat nak update walaupun entry hampehhhh. ahaks

2 thought(s):

Miss Izah Mohamed said...

btol2... ape2 pon xpe.. asalkan kite hepiiiii....

n a d e a said...

yesza yunk.... happy!

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009