Friday, September 17, 2010

yovie & nuno - dia milikku



aku sudah jatuh cinta dengan lagu ni! hari-hari tengok dan dengar iklan cinta kirana, so lagu ni jadi best pulak. tapi aku tak layan cerita ni okay. aku just suka lagu tema ni je~ it's kinda remind me of something or maybe someone perhaps? heee ;p enjoice~~

nota kaki : aku suka juga lagu dalam cerita tudung ekspress tapi cari kat youtube tak jumpa. siapa tau lagu apa?

2 thought(s):

ijad said...

selamat hari raya

n a d e a said...

selamat hari raya ijad ;)

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009