Monday, September 20, 2010

Jamu

salam...
Jumaat lepas tengok Gadis Melayu Musim ke-3. Tujuan asal tengok program tu adalah sebagai tanda sokongan kepada kenalan ku Rina Salleh. Sebab sebelum ni memang tak pernah tengok rancangan tu. Ye la jarang bukak TV9 sebab kalau Astro channel 9 ni terpisah jauh dekat 119. kadang-kadang je terbukak channel tu. hee ;p tapi sebab dah memang nak tengok Rina Salleh maka tengok la gadis melayu for the 1st time ever ;) kebetulan tengok episod kali ni diorang pergi berjumpa dengan pengasas Jamu Mak Dara.. Terpegun tengok.. berusia
66 tahun tapi maintain... teruja! tu yang terus rasa nak try makan jamu.. tapi aku tak pasti.. takut pun ye. sebab bondaku tak pernah pun cakap pasal jamu... tapi aku tau ramai je yang masih lagi mengamalkan jamu ni... lepas tu aku pun tak tau jamu apa yang baik untuk diamalkan? sesiapa yang tau harap dapat berkongsi ye. ni aku tengah google dan baca testimoni yang ade...

nota kaki : macam semua la aku nak beli. tengok peserta gadis melayu dapat Premium Beautiful corset, aku pun rasa nak! tapi mahal.. arghhhh ;(

2 thought(s):

Adlina Husaini said...

yang, corset tu boleh bayar Rm50 minimum sebulan utk 44 bulan.

congrats for ur new blog ^_^

n a d e a said...

eh mane jumpa blog kita ni.. malu... hehe ;p ade gak dgr leh byr installment. tp xsure lg nk beli ke tak. gedik je tgk org lain ade nk jugak.. hehehe

TQ. terpaksa buat blog baru. sedih sbnrnye... ;((

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009