Monday, September 20, 2010

Malware detected!

salam...

dasyat hari ni.. kebanyakan website/blog tak boleh nak access. sebab google detect those particular webby can harm your computer! wtfish! even berita harian / harian metro pun tak boleh nak access. Even blog Hanis Zalikha pun sama! what happen? then i came accross this one blog.. oh rupanya berpunca dari innity. so mana-mana site yang ade letak innity ni memang kena la! dulu blog aku pun penah kena sebab masa tu geng blogger ade malware detected. sepantas kilat aku remove banner geng blogger tu! aku bukan la hebat sangat pasal computer ni. so bila dah ade warning sebegitu memang aku terus click " get me out of here". hehe ;p lagipun macam baca paper on9 tu dari office. sia-sia je nanti kalau jadi apa-apa kan! kalau nak tau lebih lanjut apa itu malware boleh google ye. aku nak explain pun tak berapa pandai. heee ;p

nota kaki : jangan nuffnang kena seudah! tu la mata pencarian ku. ceh. gaya cakap macam aku earn byk sgt pulak. padahal baru berapa sen je. hihi *_*

1 thought(s):

Nana said...

tu la pasal aku pun dah buang bloglist mana2 yg ada inity tu sebab ada orang komplen xle buka blog aku

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009