Wednesday, September 15, 2010

just for the sake of updating!

salam syawal ke-6..

sudah syawal ke-6? time flies really fast! rasa baru je semalam semangat balik kampung. well now aku sudah pun di KL. actually semalam lagi dah sampai tapi tak dapat update sebab modem rosak. damn! tak pasal-pasal tadi ke TM Point, upgrade new plan. lepas tu kucing ku, si kembang pulak hilang! double damn! aku suspek ade orang curi sebab kucing lain ade je. lagipon adik-adik aku raya ke-2 dah balik kl. so bukan lama pun tinggal. memang la si kembang tu paling comel! oleh kerana 2 sebab diatas maka aku hilang mood untuk upload gambar raya. HAHA. relevant tak? sebenarnya cam dah lewat pulak. sebab masa 1st raya tu la best upload gambar kan? last year pun aku tak upload. hehe ;p takpe sebab baju raya tak jadi basi jadi boleh pakai lain kali. wtfish? muahahha. ye la kalau rajin, esok aku upload. okey itu aje. daa~


nota kaki : terkedu dengan berita tentang kekejaman pembunuhan sosilawati.. tragis sungguh!

0 thought(s):

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009