Sunday, September 5, 2010

Iklan Raya TV3-Sinari Lebaran


Salam...

siapa penah tengok iklan ni? I dapat tengok pon kat youtube tu pon selepas kecoh-kecoh dan TV3 pun dah minta maaf...sekarang tengah hangat la kat blog-blog yang ada discuss pasal iklan ni.. ramai yang menyokong dan ramai yang membantah.. personally aku rasa  memang terang-terang iklan ni pelik! memang tak sesuai sebab ada unsur-unsur menyatukan perayaan semua agama dengan Aidilfitri.. umum tau kita tak boleh sewenang-wenangnya campur aidilfitri dengan perayaan lain. jadi aku pelik kenapa TV3 boleh siarkan iklan sebegitu? 
astagfirullah... semoga kita semua lebih hati-hati selepas ini...kreatif ada batasnya!

nota kaki : It is better to be sensitive and foolish than to be clever and unkind!

0 thought(s):

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009