Wednesday, September 22, 2010

Alhamdulillah

Alhamdulillah...

hari ni 1st day adik aku ke sekolah sejak die sakit.. syukur. sebab rasanya dia semakin pulih.. sejak raya ni pun die dah tidur dengan aku balik. dan dah start pakai tudung bila keluar rumah, solat dijaga, mengaji,zikir dan sebagainya. Ini mungkin antara hikmah yang tersembunyi. semoga berterusan... Insya Allah esok malam Ustaz dari UIA tu datang untuk berubat betul-betul. selama ni ustaz just bagi ayat-ayat untuk diamalkan sebagai pendinding je.. maklumlah bulan puasa, masa agak terhad. FYI, masa raya baru ni adik aku kena jugak. pagi 1 syawal dan 3 syawal yang lepas. latest sekali die kena ahad lepas. tapi sekejap je kena. die dah boleh kawal sendiri. selain itu bonda juga mengamalkan membaca buku manzil. memang bagus.


nota kaki : esok dia trial SPM. mungkin tak dapat la dia nak jawab dengan baik since die tak ke sekolah sejak bulan 6. maybe tahun depan reseat balik kot. ku doakan yang terbaik buat mu sis!

0 thought(s):

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009