Monday, September 6, 2010

kad raya

salam

last enry dekat blog lama aku pasal kad raya... so walaupun takde sapa bace blog aku ni aku tetap nak tempel kad raya buatan ku kat sini. tak sehebat mana pun in fact ianya sangat biasa. aku memang takde bakat la nak edit-edit ni! huh. tak creative lansung T_T dekat fb boleh tagged up to 50 friends je. aku pulak malas la nak edit gambar lain. hehe ;)) sesiapa yang aku tak tag jangan kecil hati ok.

nota kaki : esok baru lah raya mode aku ON. heee

0 thought(s):

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009