Wednesday, September 15, 2010

magic happens with lip ice contest!

my score!


salam... aku sekarang addicted game ni! actually nak menang iPhone sebenarnya walaupun chance nak menang sangat tipis! aku start main game ni sebelum raya lagi. main kat ofis lagi sebab masa nak dekat raya kerja tak banyak. wakakka ;p so hari ni start main balik. skill da tumpul sikit ni! ranking pun dah jatuh. aku punya highest ranking so far 104. gotta try harder!main senang je tapi nak dapat score yang tinggi tu susah.. ada 3 level je semuanya. makin naik level makin laju la bubble tu keluar... kalau nak join just clik LIKE di fanpage lipice. as simple as that! jom lawan... heee ;p


nota kaki : tak tau nak ngomel ape. HAHA

0 thought(s):

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009