Tuesday, November 16, 2010

SELAMAT HARI RAYA

Salam...

eh kenapa kat radio ada lagu raya ni? arghhh stress la! Esok raya ke?? tak rasa pun.. hehe... aku masih lagi di kantor ni... Banyak giler kerja yang tak selesai.. nak raya camna? huhu.... Nasib baik la raya haji je.. kalau lah raya puasa hari tu keadaan camni memang menangis tak berlagu la aku.... By the way for me raya haji tak meriah sangat.. Raya pun kat KL je... dulu lagi lah siap pergi kerja masa raya haji tau! My ex (at that time was my BF la) marah kot. HAHA. Cuma tahun ni lain sikit sebab my mom korban. So on friday balik rumah pak ngah ku...Tapi cam pelik cuti ku.. Esok cuti, then khamis kerja, jumaat cuti. Kalaulah dapat cuti straight kan best! tapi tak boleh sebab ada kerja yang perlu diselesaikan... sob sob (T__T)

so just wanna wish to all my followers and readers,

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
&
MAAF ZAHIR BATIN

nota kaki : kerja ni sampai bila pun tak selesai.. boring!!

10 thought(s):

Zuewairy said...

SALAM AIDILADHA:)

n a d e a said...

salam aidiladha to u too
tq jd followers ;)

w.a.w.a said...

selamat ari raya aidiladha akak..slmat bkerja jgak ;p

n a d e a said...

wawa
slmt hr raya jugak

kerja? uwaaaa ;((

N a d i a said...

eh eh,
ada mentioned ex bf..


Salam Raya to U too..

n a d e a said...

slmt hr raya knot. duit raya takde ke??
hehe ;p

saje mention nak bgtau i bukan les. HAHA

Sachi Asukai said...

slmt hari raya too!

n a d e a said...

thanks sachi!
slmt hr raya to u too :))

hasrul hassan said...

Salam .. selamat hari raya juga ...

http://hasrulhassan.blogspot.com

n a d e a said...

wsalam..
slmt hari raya juga hasrul ;)

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009