Tuesday, November 30, 2010

nadea's daily drama

salam

Finally I've changed my blog's name ;) phew. it's not easy as it seems. I want it to be simple yet catchy. So here it is- .NADEA'S DAILY DRAMA. well I've a few names to be chosen but I think this is the most suitable at the moment. ye ke? hehe ^_^ if u guys noticed I kept changing the name from nadea's daily drama to la vida nadea. oh i'm so indecisive! but I guess let's keep it as Nadea's daily drama for the time being. Will change it once I have decide. toodles!

nota kaki : bila banyak sangat pilihan macam ni la jadinya. HEHE ;p

13 thought(s):

w.a.w.a said...

wah..da tukar nama... :)

n a d e a said...

heee ;p i have to. tp cam tak biasa je. rindu kat never ending stories! ;(

Mr Teddy said...

wahhh...ada blog ye....haha..

hood kamil...=D

n a d e a said...

mr teddy? auuuwwww nama comel. kah3.
ye lah dah lama kot ade blog. huhu

w.a.w.a said...

a'ah..lepas ni msti rindu ngan never ending stories..

ShueQry said...

me too, tukar nama masuk ni dah kali yang ketujuh..dari blog motivasi bertukar ke blog personal, pastu bertukar lagi ke blog berbentuk quick news.. I think this name suits you well, sebab hidup kita ni sendiri sebenarnya sebuah drama, jika dilihat dari perspektif tersendiri.

-ShueQry-

ShueQry said...

ops, lupa nak wish happy birthday!

Selamat Hari Lahir buat Nadea. Saya tetiba taip wish ni sebab ternampak you punya Facebook badgt kat sidebar, rupanya birthday Nadea 25 November..happy birthday ya..

-ShueQry-

efa fairuz said...

tehehe tukar nama blog dah eh.. once you've decided like really decided, bagitau bebetul eh so that boleh tukar nama blog u kat list i nanti..

eh saye tag awak join contest.. jom2

n a d e a said...

wawa ; tu la kan. been using that name dari awal lagi. sob sob T_T

shueQry ; tak biasalah tukar2 ni. sy biasanya loyal. HAHA. btw tq for the wish. my birthday on 24 nov not 25 nov. ;))

efa ; tu lah. tak dapat nak decide lg. nnti kita inform k. tag contest? nanti kita tgk k... tq sudi tag saya! ;))

**sHiKinn** said...

tukar nama..ehee..jgn tukar layout sudah..hihiks.layout awak comel..sy suka..simple dan menarik

n a d e a said...

shikin
heee ;p tq! kita pun mmg suka sgt layout ni .. smart kan? hehe ;p
tq jugak sbb sudi follow ;))

Amirull Jaafar said...

Teringat pada nama band Kuala Lumpur.Nama dia Nadia's Pictures Show.
:)

n a d e a said...

band kuala lumpur?
tak pernah dgr pun. heee ;p

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009