Tuesday, November 2, 2010

Hati ku tertinggal di bandung!

salam

sepatutnya aku update pasal bandung. tapi mood ku tertinggal di bandung sudah. hehe ;p so cam malas mau buat apa-apa. esok nak kerja pun malas sangat! sekarang ni dok tengok balik gambar-gambar di bandung aja. hebat betul penangan bandung! nantilah ku update juga ya? cuma akan ku upload jua 2-3 keping gambar di bandung untuk tatapan kalian ;)

 ini tangkuban perahu

 kami juga berpeluang nonton angklung. happening!

 ni kawah putih. the journey took 2 hours from town. sangat cantik!

dan sebelum pulang kami juga berpeluang ke spa untuk foot massage!

nota kaki : nanti habis semua gambar sudah di upload/transfer, aku update in detail ya? sekarang pun cakap masih mau pelat-pelat indo. HAHA

2 thought(s):

*she's s0 e!Ra* said...

we want more..we want more..haha

n a d e a said...

HAHA. gedixx la u yunk. cam tak penah pegi kan? weks ;p nnti i update. bile malas/stress wat keje, adalah paling sesuai untuk update blog! HAHA

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009