Thursday, November 11, 2010

Sebelum Cahaya




Artist : Letto
Lirik Lagu : Letto - Sebelum Cahaya
Letto - Sebelum Cahaya 

Ku teringat hati
Yang bertabur mimpi
Kemana kau pergi cinta
Perjalanan sunyi
Engkau tempuh sendiri
Kuatkanlah hati cinta

Chorus:
Ingatkan engkau kepada
Embun pagi bersahaja
Yang menemanimu sebelum cahaya
Ingatkan engkau kepada
Angin yang berhembus mesra
Yang kan membelaimu cinta

Kekuatan hati yang berpegang janji
Genggamlah tanganku cinta
Ku tak akan pergi meninggalkanmu sendiri
Temani hatimu cinta

Chorus

Ku teringat hati
Yang bertabur mimpi
Kemana kau pergi cinta
Perjalanan sunyi
Engkau tempuh sendiri
Kuatkanlah hati cinta


Nota kaki : aku memang ketinggalan sebab baru sekarang nak suka lagu ni! HAHA. ye la aku tak follow sangat lagu indonesia ni... aku tau lagu ni pun sebab tengok sinetron cahaya tu semalam...  tapi lagu ni memang best layan... tambah lagi bila tengah nak jiwang-jiwang.. weweeeee ^_^

7 thought(s):

efa fairuz said...

lagu letto seme sedap2..soothing je lagu dia.. memang jiwang hehe

hiro said...

laynnn.

n a d e a said...

efa
yeke? tak pernah tau. tau lagu letto satu jek-ruang rindu. HEHE

hiro
yes layannnn~

hiro said...

skan dh xde lgu bru dr mereka..

n a d e a said...

eh dah takde eh?
tak tau pun...

behind the story said...

letto terbaek beb...alamak..teringt kenangan dulu2...uwaaa...

n a d e a said...

never know. sbb tak follow sgt lagu-lagu indonesia ni.. kalau popular kat sini br aku tau. HEHE

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009