Wednesday, December 8, 2010

sorry

salam..

sorry for the lack of updates! Bila sekali je missed blogging, then mulalah nak dapat kan semula mood untuk berblog ni agak susah. Sangat-sangat malas dan tak tau nak blog mengenai apa? Hurm... suppose everyday la update sebab blog pun nama .nadea's daily drama. kan? but what to do penyakit M menguasai diri di samping over sangat melayan khuntoria. HEHE. apa itu khuntoria? nanti aku blog ok. dah ada dalam draft pun cuma biasalah malas. HAHA. okay lah till then.

nota kaki : rasa macam nak cari kerja lain..... tapi sure mak aku mengamuk nanti. aaaahhhhh T_T

4 thought(s):

Miss Izah Mohamed said...

nape yunk?

n a d e a said...

pasal kerja tu ke? hurm. ntah la. tak pernah lagi rasa puas sejak kerja sini. kepala ni asyik fikir nak tukar kerja je. tapi tak tau nak kerja apa? dan malas nak cari. arghhhh

w.a.w.a said...

M upenye..ngatkn sgt busy..hehe

n a d e a said...

hehe. mmg busy sikit. tp M tu yg lebih ;)

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009