Sunday, December 19, 2010

Outdoor activities

Salam...

I love outdoor activities. That's the other side of me, literally. Dah lama tak buat. Asyik buat girly activities je recently. Hehe. yeah. aku agak suka adventure aktiviti sebegini.. That's why aku suka masa OBS kat Lumut 2 tahun lepas. Masa tu kawan-kawan lain (especially girls) quite reluctant to go. Ada yang takut sunburn dan macam-macam. Tapi aku lain. Aku excited! It gave me satisfation by doing that kind of activities. Jungle trekking, camping, oh rindunya... Cuma jangan ajak aku buat rock climbing sudah. Cukup la sekali tu je. Memang tak nak buat dah. Hehe. sekarang ni nak buat activiti cam ni takde geng la. Teringin nak buat white water rafting. Bila lah berkesempatan ni? hmmm. Paintball pun sounds nice. Scuba diving pun! aaahhhh flying fox pun tak try lg! Maybe dalam masa terdekat ni hiking kat Broga Hill should be okay? Since stamina pun dah pancit tambah pulak dengan penambahan lemak di serata tubuh. :(( Tapi bilanya nak pergi Broga Hill ni?? Weekend asyik shopping dan attend wedding je?? Aaaaahhhhhh. 

nota kaki : I should avoid camping buat masa sekarang. Trauma apa yang terjadi kat adik aku masih ada. ;(

7 thought(s):

kemal said...

wah! adventurenye cik nad ni

w.a.w.a said...

hye akak!!..hehe..cepat g broga hill..chantek sgt2 kt atas tu..hehe

n a d e a said...

mmg nak pergi.. tp time asyik clash je dgn member. HEHE

efa fairuz said...

sy tak suke jungle trekking, takut pacat! uuuu...




btw, sy ada tag awak join contest :D

n a d e a said...

saya pun takut pacat gak! tp suka jungle trekking. HEHE ;p

eh... tenkiu tag! hari tu punya pun lupa nak buat... heee ;p

w.a.w.a said...

hehe..kalau sy tau akak nk pegi..sy da ajk join aritu..happy giler dapat panjat broga..hehe

*she's s0 e!Ra* said...

Babe, nak buat outdoor activity count me in, I minat doing all that stuff! =)

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009