Saturday, December 11, 2010

Miracle does happen!

salam...

Ya Allah.. tak tau nak cakap camna... balik dari membeli belah (groceries je tau) aku log in nuffnang. Saje nak tengok sambil tengok churp churp kalau ada new assignment. Then aku terperasan yang blog lama aku cam dah ade orang view. Aku pun cam eh? How come pulak? Straight away la aku log in guna ID lagi satu... And guess what??? Blog lama dah ada balik!!!!!! I'm more than happyyyyyyyyyyyyyyy!!!! tapi 1 blog je baru. I guess blogger buat slow-slow. maybe tak lama lagi blog lagi satu (my private blog) pun recover balik.. Alhamdulillah.. syukur!!!! tapi aku pelik tengok chatbox ada orang komen sejak 4 November. Eh?? I guess tu semua spam and that's explain kenapa blog aku hilang.. aku agak la... memang nak kena remove chat box tu! but the problem is now, aku nak guna blog mana ni??? aaaahhhhhh don't know nak maintain yang mana.. ish ish.. korang rasa aku should maintain which blog??

my last post was on September... 


nota kaki : gembira tak terkata sebab banyak kenangan kat blog tu!

2 thought(s):

faryzh said...

kalau faryzh pilih satu je.fokus pada yang satu lagi senang.hehehe.

n a d e a said...

mmg plan nak maintain satu je. tp tak tau yg mana nak maintain. dua-dua pun syg! ;)

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009