Wednesday, December 29, 2010

Proud to be Malaysian !

Salam

Don't wanna blog about this at 1st cause am very sure there are a lot of bloggers gonna post entry regarding this. Tapi mana boleh tahan... Malaysia telah cipta sejarah baru tu.. Menang AFF Suzuki Cup for the 1st time after 14 years, and being the 4th country to win it ! Awesome =D

I have to admit that the game was interesting. Terasa macam nak dapat sakit jantung dengan serangan tak henti-henti dari pihak lawan. Tapi our goalie, definitely the best ! Kalau lah dia tak sehebat tadi, sure lagi banyak goal Indonesia dapat... And not to forget, to Safee Sali. Terbaik !! Apa-pun semua nya teamwork! Kalau takde teamwork, kita takkan menang. So congratulations to all players and the coach. You guys made us proud ! BRAVO !!

Malam ni juga Safee Sali & Khairul Fahmi menjadi sebutan. Sampai Khairul Fahmi jadi twitter trend, worldwide #5 tau ! Aweks Indonesia pun ramai yang dah jatuh cinta. HEHE. but too bad, he's taken ! Blog awek dia pun dapat tempias. followers meningkat dari 600++ now dah lebih dari 1k. HAHA.

nota kaki : jumaat cuti !!! yeay ;)) thank you PM ! 

5 thought(s):

w.a.w.a said...

yeay!!!! :D

.:iEyaaYaya:. said...

yes proud to be malaysian :)

Nurulbadiah Lai said...

sooooo proud be a malaysian

N a d i a said...

wahh... sape awek dia? nak tengok sat!

n a d e a said...

nurul
kann... yg penting kita main dengan penuh hemah. ;))

knot
pagi ni tengok follower die dah nak cecah 2k ok! giler ahhh
ni url
http://jejariruncing.blogspot.com

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009