Friday, January 21, 2011

My love story



Assalammualaikum
Ramai sangat yang tanya pasal boyfriend la, kahwin la sekarang ni. Mentang-mentanglah aku dah hampir ke 3 series sekarang. T__T dah la tu bila aku kata takda, boleh kata aku tipu?? amboiiiiii !!Okay lah part of it memang aku tipu. Whatever. Tipu tetap tipu kan? So nah ni aku publish kan gerangan jejaka yang sedang bertakhta di hati ini.. heee *blushing*

tapi... tu cuma dalam mimpi je la okay. Tak mungkin kasih kami bertaut. sob sob ;( Bukan keluarga jadi halangan tapi kami mempunyai kepercayaan yang berbeza... kami juga dipisahkan dengan lautan... aaahhh banyak lagi sebab-sebab lain yang tak dapat aku nyatakan di sini....... Takpelah... Life must go on... Selagi tak jumpa yang baru, dia tetap di hati. eceh !

Okay cukup lah aku merepek hari ni.. HAHA. tu gambar pelakon korea okay. Aku tak ingat nama dia siapa. Tapi aku suka. Ni lah Hero pujaan ku sekarang. Aku suka tengok die cam messy camtu. So manly! auwwww ;))

Untuk kawan-kawan yang eager to know about my status, yes I'm single and available. No strings attached. Ni bukan nak promo cuma aku dah penat la jawab soalan korang semua... pastu kene setepek pulak tu kata aku tipu. Aduhaiiii.  One more thing, memang aku memilih. Ni bukan perkara main-main yang boleh tangkap muat. Ini penentu arah kehidupanku. Of course lah nak yang terbaik kan? Tapi aku percaya apa yang terjadi sebenarnya ialah, jodohku belum sampai... kalau dah jodoh tu tak payah tunggu lama pun kan? HEHE


^_~


nota kaki : yes. aku sedang usaha ke arah itu. Memang kena usaha sebab jodoh bukan datang bergolek. Dalam hal ini aku mengamalkan prinsip, 'biar lambat asal selamat". HEHE

7 thought(s):

w.a.w.a said...

tak suka juga bila org x caye xd bf.huh!hehe..xpe..go go chayokk akak...heee...mudah2an akak bertemu jodoh yg sesuai dgn akak & bahagia selama2nya..insyaAllah.. (:

Rara Nasiha said...

takpe, pelan2 kayuh. :)

n a d e a said...

wawa
tu la kan.. geram je rasa bila kata kita tipu. haih sabar je la !
aminnnnn doa2 kan lah ;))

rara
thanks !

hamzah ian said...

nnt sampai la jodoh tu.. hehe

Mr. Swift said...

Ohh yang 3series tu ape eh maknenye? :p

Btw polo anda sebab comel semacam je blog ni. :)


Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

n a d e a said...

hamzah
haa tgh tnggu la ni. mungkin beliau jln kaki maka lambt sikit smpai ke destinasi ! HAHA

mr swift
3 series tu apa? cari sndiri la. HEHE.
comel ke blog ni? thanks ya sudi follow. nanti kita singgah blog awk k !

Mysunshine Cupcakes said...

asslamualaikum,

would like to invite u to join our give away & help rumah titian ashraful rohaniah..

http://mysunshine-cupcakes.blogspot.com
http://rumahtar.blogspot.com

kak zar

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009