Monday, January 17, 2011

1Malaysia.com

Assalammualaikum....

Minggu baru.... Monday Blues?? of course ! tak pernah lagi aku happy kerja di hari Isnin.. So sleepy.. Kerja bertimbun... Tapi takde idea nak construct ayat skema.... Susah betul. Tu lah masa sekolah dulu tak nak belajar Bahasa Melayu betul-betul ! HAHA.

Well nak share mengenai 1Malaysia ni... siapa tak tau? Kena tukar soalan kepada siapa tak tau? Sebab kalau tak tau aku nak tanya korang ni orang Malaysia ke apa? HEHE. Well 1Malaysia adalah dasar terbaru Kerajaan... Rakyat didahulukan, Pencapaian Diutamakan... Ada 8 nilai aspirasi... Tapi ni entry bukan mengenai konsep 1Malaysia ok...

Ni mengenai 1Malaysia.com... ye kawan-kawan 1Malaysia.com adalah social network terbaru... dengar nya nak menggantikan facebook.. huh? Mampukah? HEHE. just wait and see. So sebagai seorang yang menyokong produk tempatan maka tanpa berlengah aku terus sign up ! daaa~ tapi cam takde privacy je kat sini... tak sempat godek-godek lagi.. Tapi memang cam facebook.. HAHA. Whateva ~ aku join just for the sake of curiosity.



Nota kaki : tu je gambar yang ada kat dalam PC office. Gambar lama giler ! 3 years back ! HEHE

2 thought(s):

Nasuha Salleh said...

wahhhhhh
xpenah dgr pulak psl ne
hehe -,-"
tq tq info =D


p/s : Geo Lens Superb Untuk Mata

n a d e a said...

Nasuha

welcome. kita pun baru tau.. jadi haruslah dikongsi dan disebarkan... ;))

c l i c k

 

.eat.laugh.share. Design by Insight © 2009